FinnSnack Oy

FinnSnack on leipomo joka tuo yhteen terveelliset raaka-aineet, hyvän maun ja perinteisen osaamisen.

Aidosta tiiliuunista tulee aito, suomalainen maku.

Aidosta tiiliuunista

finnsnack1_1

Tiiliuunissa paistamisella on yhtä pitkä historia kuin leipomisella.

Toimitusjohtajamme isä, Kauko Koivisto, teki elämäntyönsä kaksikerroksisten tiiliuunien rakentajana. Hän muurasi Suomeen noin 500 tiiliuunia. Vaikka moni vanhoista tiiliuuneista on korvattu tehokkuusvaatimusten tieltä, me FinnSnackin leipurit tiedämme että paras maku tulee yhä tiiliuunin lempeästä hehkusta.

Kaksinkertaista paistamista

Sukupolvien perintö on jalostettu meillä 18 metriä pitkissä tiiliuuneissa nykypäivän ekologiseen jalanjälkeen. Uunissamme saavutetaan tiiliuunille ominainen hengittävyys, jossa tiili imee paistuvan leivän luovuttaman kosteuden sisäänsä ja palauttaa osan tuotteen pintaan. Näin muodostuu tiiliuunissa paistetun jäljittelemätön, herkullinen maku.

Tuotteemme paistetaan ja paahdetaan aidossa tiiliuunissa, joka on ainutlaatuinen tapa tuottaa rapeat, aromikkaat leivät ja lastut. Meillä maku ratkaisee.

finnsnack2_2

Suomalainen vilja takaa laadun

finnsnack3_1

Käytämme tuotteidemme valmistukseen kotimaisia raaka-aineita. Lempeän merituulen ja kesän pitkän valoisan ajan kypsyttämä vilja antaa tuotteillemme niille ominaisen, pohjoisen maun ja tuoksun.

Pohjolan luonnon viljelyalueet teollisuuden ja moottoriteiden ulottumattomissa, sekä talven purevien pakkasten luonnostaan vähentämä tuholaismäärä takaa raaka-aineiden laadun. Edullisempiakin raaka-aineita on tarjolla, mutta me haluamme leipoa asiakkaillemme vain parhaista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Maista niin uskot.

Finnsnack Oy

+358 20 7191 222
Puukalliontie 18
69700 Veteli
Finland