Ruistasku

Uusi suomalainen innovaatio!

Tuotetaustaa Ruistaskusta

Keitto_700x300
  • UNIIKKI TUOTE, EI VASTAAVAA VIELÄ MYYNNISSÄ!
  • Kuori täysjyväruista (90% rukiin osuus jauhosta)
  • Runsaskuituinen (14 %). Ruiskuori.
  • Vähärasvainen
  • Hapanjuureen leivottu
  • Suurin osa raaka-aineista on kotimaista
  • Sulata ja tarjoile -tuote
  • Ei tarvitse leipoa, nopea ja kätevä (puhtaat sormet)
  • Täytteiden ravintoarvot eivät kärsi paiston jälkeisessä täytössä
  • Nopea jäähdytys typpitunnelissa

Ruistasku Juusto 3kg, pakaste

ruistasku_kasvis

Tietoja tuotteesta

Nerokas ruisuutuus, jonka nauttimisessa vain mielikuvitus on rajana. Tiiliuunissa paistettu ruiskuori on täytetty mitä herkullisimmilla mauilla. Pehmeä täytetty Ruistasku on FinnSnackin uusin välipalainnovaatio, joka sopii arkeen ja juhlaan. Ravitseva makupala on helppo syödä sellaisenaan tai jalostaa tilanteeseen sopivalla tavalla. Uniikki, kikkailematon turvallinen välipalojen kuningas on nyt myös sydänsarjassa.

Käyttövinkit

Nopea kotimainen ja terveellinen "fingerfood", sulata ja nauti! Toimii terveellisenä välipalana työpaikoilla, kotona, matkoilla, juhlissa, grillatessa, retkillä ja vaikkapa opiskelun lomassa. Pikkusyötäväksi, lisäkkeeksi ja välipalaksi lounas- ja henkilöstöruokailuun, ravintoloille, kouluihin ja potilasruokailuun. Sopii hyvin myös kahvihetkiin ja kokoustarjoiluun pikkusuolaiseksi tai makeaksi terveelliseksi tarjottavaksi sellaisenaan.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon
Maidoton
Munaton
Ei lisättyä sokeria
Runsaskuituinen
Halkaisija noin 7 cm
Paino noin 40 g
Täyte/kuori n. 20/20

Ainesosat: Kuori (n.50 %): Täysjyvä RUIS* (78,9 %), vesi, VEHNÄ*, jodioitu suola, hiiva, psyllium. Täyte (n. 50 %): Arla Créme Fraíche laktoositon (pastöroitu KERMA, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine (guarkumi), hapate), Arla Tuorejuusto laktoositon (pastöroitu kirnuMAITO ja KERMA, suola, hapate), jodioitu suola.

Runsaskuituinen, laktoositon, suolapitoisuus 0,9 % *)Suomesta


Tuotenro 720
Gtin 6430034867203
Ltk 3,0 kg, n. 75 kpl
Lava 63 ltk
Kespro SAP 2178510

Ravintoarvo/ 100 gkpl / 40 g
Energia1070 kJ /257 kcal428 kJ/ 103 kcal
Rasvaa12,95,2
– josta tyydyttyneitä7,83,1
Hiilihydraattia25,110,0
– josta sokeria1,80,7
Kuitua7,43,0
Proteiinia6,02,4
Suolaa0,880,4

Ruistasku Muna 3kg, pakaste

filled_rye_snack

Tietoja tuotteesta

Nerokas ruisuutuus, jonka nauttimisessa vain mielikuvitus on rajana. Tiiliuunissa paistettu ruiskuori on täytetty mitä herkullisimmilla mauilla. Pehmeä täytetty 40 g:n  Ruistasku on FinnSnackin uusi välipalainnovaatio, joka sopii arkeen ja juhlaan. Ravitseva makupala on helppo syödä sellaisenaan tai jalostaa tilanteeseen sopivalla tavalla.

Käyttövinkit

Nopea kotimainen ja terveellinen "fingerfood", sulata ja nauti! Toimii terveellisenä välipalana työpaikoilla, kotona, matkoilla, juhlissa, grillatessa, retkillä ja vaikkapa opiskelun lomassa. Pikkusyötäväksi, lisäkkeeksi ja välipalaksi lounas- ja henkilöstöruokailuun, ravintoloille, kouluihin ja potilasruokailuun. Sopii hyvin myös kahvihetkiin ja kokoustarjoiluun pikkusuolaiseksi tai makeaksi terveelliseksi tarjottavaksi sellaisenaan.

Ainesosat: Kuori (n.50%): Täysjyvä RUIS* (78,9%), vesi, VEHNÄ*, jodioitu suola, hiiva, psyllium. Täyte (n. 50 %): KANANMUNA 65 %, rypsi/rapsiöljy, vesi, etikka, sokeri, suola, valkoviinietikka (sis. SULFIITTEJA), SINAPINSIEMEN, MUNANKELTUAISJAUHE, cayennepippuri, valkopippuri, valkosipuli, kurkuma, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

 Runsaskuituinen, laktoositon  tuotteen suolapitoisuus 1,2 %.     *)Suomesta


Tuotenro 724
Gtin 6430034867266
Ltk 3,0 kg, n. 75 kpl
Lava 63 ltk
Kespro SAP 21786266

Ravintoarvo/ 100 gkpl / 40 g
Energia1177 kJ / 283 kcal471 kJ / 113 kcal
Rasvaa15,36,1
– josta tyydyttyneitä1,60,6
Hiilihydraattia24,39,7
– josta sokeria1,20,5
Kuitua7,43,0
Proteiinia8,03,2
Suolaa1,20,5

Ruistaskusta trendiruokaa moneen käyttöön

eero koivisto finnsnack

FinnSnack Oy omaa vankat perinteet tiiliuuneista, ruisleipomisesta kuin myös innovatiivisesta tuotekehityksestä. Esimerkkeinä NaperoNaksut sekä Ruislastut jo vuosituhannen vaihteesta.

Olemme tehneet pitkän noin viiden vuoden kehitystyön, jotta Ruistasku (rekisteröity tavaramerkki) on saatu nykyiseen muotoonsa. Mukana ovat olleet matkan varrella niin VTT, johtavat maan asiantuntijat niin tekniseltä kuin ravitsemuspuolelta ja FinnSnackin työntekijät ja hyvät tavarantoimittajamme.

Paljon on tehty ja samalla kehitytty. Tarkalla korvalla ravitsemusalan asiantuntijoita kuunnellen olemme saaneet paljon aikaan. Jossain vaiheessa saimme myös hyvän kannustuksen; tämä pitäisi saada lakisääteiseksi. Sanoja, jotka valoivat uskoa valitsemallemme tielle.

Kaikista poluista olemme valinneet aloitukseen Ho-Re-Ca -sektorin, sillä haluamme tuoda monipuoliset ja monikäyttöiset ruistasku-välipalamme kaikkien ikäluokkien laitosruokailuun ja välipaloihin ja sitä kautta sitten muihin jakelukanaviin. Tuotteiden kantavia argumenttejä ovat sydänmerkki useissa tuotteissa, runsaskuituisuus, osissa proteiinin lähde, vegaanisuus ja erityisesti herkullisuus. Tarjolla on aluksi juustoinen, marjaisa ja kasvisvaihtoehto. Kaikilla tuotteilla on oma tärkeä osansa ruokavaliossamme.

Nyt on aika jakaa ilosanomaamme kaikkien tietoisuuteen. Siinä Te voitte olla meille puolestaan suureksi avuksi. Nöyrästi työtämme tehden.

Hyvän Olon Leipuri / toimitusjohtaja

Eero Koivisto

Kenttätyötä tekee teidän monen jo tuntema Janne Koskinen Tuottamo Oy:n kautta ja hänen yhteystietonsa löytyvät täältä.

Finnsnack Oy

+358 20 7191 222
Puukalliontie 18
69700 Veteli
Finland